Etsi
Moduulit

RSS-syötteet

Feed tarkoittaa syötettä ja RSS tulee sanoista “Rich Site Summary”

RSS -syötteet on erittäin kätevä moduuli käytettäväksi esimerkiksi uutisten näyttämiseen kotisivuillasi. 

Tämän moduulin avulla saat jatkuvasti päivitettyä materiaalia (bloggaajien päivitykset, säätiedot tai maailmanlaajuiset uutiset tms) kotisivuillesi automaattisesti.

  Yle Uutiset 

  Esimerkkifiidissä näkyvä Yle Uutisten tuoreimmat uutiset RSS-fiidinä

  Yle uutiset

  Eteläafrikkalainen koronamuunnos sai nimekseen omikron – variantti leviää ärhäkkäästi, tämä siitä tiedetään nyt

  Friday, November 26, 2021

  Maailman terveysjärjestö WHO on nimennyt uuden vaarallisen virusmuunnoksen kreikkalaisista aakkosista otetulla nimellä omikroniksi. Keräsimme vastauksia siihen, mikä muunnoksessa herättää huolta.

  THL:n asiantuntija suosittelee jättämään lomamatkat nyt väliin – uusi virusmuunnos voi käynnistää lentoperuutusten ketjureaktion

  Friday, November 26, 2021

  Terveyden ja hyvinvoinnin laitos kirjaisi lakiin hätäjarrun, jolla matkailua Suomeen voitaisiin rajoittaa. Mekanismia voitaisiin käyttää esimerkiksi silloin, kun rokotetta kiertävä muunnos leviää.

  "Joulu huolettaa" – Jorvin teho-osasto Espoossa on nyt täynnä, mutta sinne on jo matkalla uusi koronapotilas

  Friday, November 26, 2021

  Teho-osastoilla pelataan nyt paikkashakkia. Uusille koronapotilaille etsitään paikkoja siirtelemällä potilaita ja lykkäämällä ei-kiireellisiä leikkauksia.

  Elise Taivalantti, 21, piti kolme välivuotta, koska ei halunnut menettää ensihakijan etuaan

  Friday, November 26, 2021

  Ylioppilastodistuksen arvosanojen ja ensikertalaisuuden painoarvo korkeakouluhaussa on niin suuri, että moni nuori jää jopa vuosiksi miettimään, minne tohtii hakeutua.

  Koronan pikatestejä myydään nyt enemmän kuin koskaan aiemmin – infektiolääkäri: Oireettomalle pikkujoulujuhlijalle se ei ole vaihtoehto

  Friday, November 26, 2021

  Koronan pikatestien saatavuudessa on tällä hetkellä jonkin verran ongelmia. Apteekeista ja marketeista saatavat kotitestit ovat luotettavia, mutta oireettomien on turha käyttää niitä.

  Matalien korkojen autuus voi olla pian ohi – Nordean pääekonomisti: Liikkeet voivat olla isoja ja nopeitakin

  Friday, November 26, 2021

  Velkaraha on vielä halpaa. VM:n seminaarin taloustieteilijät arvioivat, että hallitus voisi sijoittaa velkarahaa kertaluonteisiin investointeihin. Investointien vaarana on, että ne muuttuvat budjetin pysyviksi menoeriksi.
  Edellinen: 
  Ravintolamenu
  Seuraava
  Sivukartta